Pridružite se naslednji generaciji podjetnikov!

18.09.2024

Ob koncu meseca se bo zaključilo  usposabljanje druge skupine udeležencev programa PONI Primorsko-notranjska. V zadnjih mesecih so bodoči podjetniki razvijali izjemno raznolike in kreativne poslovne ideje, od izdelave lesenih igrač, punčk iz cunj, unikatnih oblačil in nakita do suho zidne gradnje, kinezioloških storitev, masaže in videografije. Do 4. oktobra pa je odprt tudi že nov razpis za vključitev v 3. skupino programa PONI.

Člani tokratne skupine nameravajo v okviru svojih podjetij v bližnji prihodnosti strankam ponuditi lesene igrače za otroke v obliki slovenskih znamenitosti, kinezološke in trenerske storitve za izboljšanje telesne pripravljenosti in zdravja, punčke iz cunj v preoblekah slovenskih narodnih noš, suho zidno gradnjo za oživljanje tradicionalnih gradbenih tehnik, modno oblikovanje in šivanje unikatnih oblačil, masaže za sprostitev in dobro počutje, videografijo s poudarkom na zajemanju nepozabnih trenutkov, oblikovanje in ilustracijo vzorcev za uporabo na različnih materialih ter oblikovanje nakita. Napredek podjetnikov in dogajanje v okviru programa PONI Primorsko-notranjska lahko spremljate na FB profilu RRA Zeleni kras.

Do 4. oktobra 2024 je odprt razpis za vključitev v novo, 3. skupino programa PONI. Usposabljanja za novo skupino se bodo začela 4. novembra. Pridružite se naslednji generaciji podjetnikov in izkoristite priložnost za razvoj svojih poslovnih idej!